• Olympic Residence

SEKTORËT

Restaurimet

Në këtë sektor, ne jemi të fokusuar në ofrimin e zgjidhjeve më optimale, edhe kur shpesh here kushtet janë sfiduese...

Ndërtesat Rezidenciale

Suksesi dhe rritja jonë e deritanishme bazohet në vlerat tona thelbësore të cilësisë, me një qasje bashkëpunuese...

Ndërtesat Edukative

Ne përpiqemi që të lidhim ofrimin e objekteve të Edukimit me rezultatet për të rinjtë përmes projekteve frymëzuese...

Ndërtesat me Karakter Publik

Ashtu si në fushat e mësipërme, kemi zhvilluar edhe objekte të tjera me karakter publik, si sheshet publike apo...

 

Lexo më Shumë

ALBA KONSTRUKSION SHPK

Ne jemi një nga kompanitë më të respektuara në fushën e  ndërtimit, inxhinierisë dhe menaxhimit të projekteve. Me një përvojë të madhe në të gjithë sektorët kryesorë të tregut, ne ofrojmë një gamë të plotë të shërbimesh në fushën e ndërtimit dhe inxhinierisë civile.

Synojmë të punojmë në partneritet me klientët tanë, duke i përshtatur shërbimet tona për të përmbushur kërkesat e tyre. Duke punuar në sektorët privatë dhe publikë në projektet e reja të ndërtimit dhe rinovimit, kemi përvojë në të gjitha format e kontratave të ndërtimit.

MARRËDHËNIET TREGËTARE

 

Furnitorët

Nga klientët tanë kërkojmë më të mirën. Ne kërkojmë cilësinë dhe kërkesat e shërbimit ndaj furnizuesve tanë për të siguruar që premtimet që bëjmë për klientët tanë janë përmbushur.

Agjentët

Si çdo biznes në rritje ne mbështetemi në aftësinë tonë për të tregtuar dhe shitur produktet dhe shërbimet tona për ato klientë që mendojnë se jemi njerëzit e duhur për t'u besuar me kërkesat dhe paratë e tyre.

Bashkëpunimet ose Joint Venture

Kemi përfunduar një numër projektesh shumë të suksesshme dhe kemi formuar shumë partneritete afatgjata që gjatë viteve, të cilat janë ndërtuar mbi respektimin e ndërsjellte dhe punën e drejtë.

 

Video Profil

RESIDENCA OLYMPIC

APARTAMENTE NË SHITJE

Dëshironi të blini një apartament? Olympic Residence është në shitje!

Rreth Nesh

Ne jemi një nga kompanitë më të respektuara në fushën e  ndërtimit, inxhinierisë dhe menaxhimit të projekteve. Me një përvojë të madhe në të gjithë sektorët kryesorë. Lexo më shumë...

Newsletter

Subscribe to our newsletter in order to receive our offers and latest updates!