Arritja e Cilësisë

You are here

Ne operojmë në një mënyrë dhe formë të hapur.

Kompania jonë operon me European ISO 9001-2000 QM Standard

Kompania jonë operon me European ISO 14001-2004 QM Standard

Kompania jonë operon me European OHSAS 18001 QM Standard

Zbatojmë gjithnjë Kodin e Etikës

Të gjithe pjesëtarët e stafit janë të specializuar si ‘Quality Officer’

Vetëm në shkaqe ë justifikuar, nje anëtar i stafit mund të ndërpresë një projekt.

Ne i përmbahemi udhëzimeve dhe rregulloreve strikte të Shëndetit dhe Sigurisë (OHSAS 18001)

Të gjitha materialet kontrollohen për standardet e cilësisë dhe sigurinë.

Ne sigurojmë siguri në vend për njerëzit, materialet dhe mbrojtjen e aseteve të klientit.

Ne mirëpresim vizita të rastësishme në vend/kantier.


RESIDENCA OLYMPIC

APARTAMENTE NË SHITJE

Rreth Nesh

Ne jemi një nga kompanitë më të respektuara në fushën e  ndërtimit, inxhinierisë dhe menaxhimit të projekteve. Me një përvojë të madhe në të gjithë sektorët kryesorë. Lexo më shumë...

Newsletter

Subscribe to our newsletter in order to receive our offers and latest updates!